Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Kontakti

Ndihma për porosi dhe përgjigje për të gjitha pyetjtet tuaja:

  • Ju mundë të na kontakoni në shtatë ditë të javës (nga e Hëna deri në të Dielën 8:00 deri 22:00). Ndjehuni të lirshëm të na kontaktoni në 038 244 644 86
  • e-mail addresa:info@walkmaxx-ks.com

Ndihma për konsumator:

  • Numri i telefonit: 038 244 644 91

Adresa:

Studio Moderna sh.p.k
Rr. UÇK, 78
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Disa dyqane janë duke punuar me orar të shkurtuar!

Blej sigurt nga shtëpia!