Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Pyetje të përgjithshme

Pyetje të përgjithshme

Q: Si t'ju kontaktoj?

 • E-mail: Ekipi ynë është i gatshëm t'ju ndihmojë me pyetjet dhe shqetësimet tuaja. Ne i'u përgjigjemi mesazheve të dërguara me email sipas radhës dhe përpiqemi të ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur. Kontakto ekipin e Walkmaxx.

  Ne mund t'ju japim përgjigjet më të shpejta dhe më të dobishme për produktet, brendin, shtypin dhe pyetjet e tjera të shpeshta përmes email.
 • Telefon: Ju mund të na telefononi dhe ne do t'ju ndihmojmë me të gjitha pyetjet dhe shqetësimet tuaja. Mos hezitoni të na telefononi në numrin 038 244 644 91 (hapur E hëne-E dielë 9:00 - 20:00).

  Ne mund t'ju japim përgjigjet më të shpejta dhe më të dobishme në lidhje me porosinë, postën dhe statusin e porosisë nëpërmjet telefonit.

Q: A ka ndonjë përfitim nëse hapi një llogari tek ju?

Ne besojmë se ka. Shumë!

 • Ju nuk keni nevojë të plotësoni asnjë nga fushat kur jeni duke blerë nga ne përsëri  blerja është më e shpejtë dhe me të vërtetë e lehtë.
 • Ju mund të filloni të mbledhni listën tuaj të dëshirave dhe të vendosni lehtësisht produkte interesante në listën tuaj personale.
 • Ju mund të shihni abonimet tuaja të postës elektronike dhe t'i anuloni lehtësisht.
 • Ju lehtë mund të gjurmoni historinë tuaj të porosive.
 • Ju mund të shihni kuponët tuaj dhe vlerën e tyre në çdo kohë.
 • Ju do të njoftoheni paraprakisht për veprimet e ardhshme.

Q: Si mund ta di nëse është e sigurt të blej tek ju?

Ne ju garantojmë gjatë çdo hapi të blerjes suaj që blerja tek ne është 100% e sigurtë. Ne gjithashtu respektojmë privatësinë tuaj dhe jemi plotësisht të përkushtuar për ta mbrojtur atë.

Ju lutem lexoni Politikën e Ruajtjes së Fshehtësisë për të mësuar më shumë.

Q: Si të shkruaj një vlerësim në njërin nga produktet?

Ju mund të shkruani një vlerësim në ndonjë produkt mjaft lehtë. Thjesht shkoni në fund të produktit dhe klikoni në butonin "Shkruani një vlerësim" për të shkruar komentin dhe vlerësimin tuaj për atë produkt.

 • Në produktin e zgjedhur nga ju, në krye të faqes, afër yjeve, ju mund të shihni "XX komente/vlerësime"; klikoni aty dhe ju do të drejtoheni poshtë faqes tek hapësira e komenteve.
 • Pasi të dërgoni komentin tuaj, do të duhet deri në 48 orë për t'u shfaqur në uebfaqe.

Ju lutem vini re se ju mund të lini komente vetëm nëse jeni të kyçur. Nëse nuk keni ende llogari, klikoni këtu për t'a krijuar.

Ju lutem lexoni Kushtet e Përdorimim për të mësuar më shumë rreth kushteve ligjore dhe kushteve në lidhje me shkruarjen e vlerësimeve të produkteve.

Q: Si mund të pëlqej faqen tuaj të Facebook?

Ju mund të pëlqeni faqen tonë në Facebook duke klikuar këtu. Faleminderit!

Q: Si mund të regjistrohem në listën tuaj të postës elektronike?

Ju mund të regjistroheni në listën tonë të e-mailit duke klikuar këtu. Faleminderit!

Q: Si mund të ç'regjistrohem nga lista juaj e postës elektronike?

Nëse nuk dëshironi të merrni më mesazhe nga ne (oferta, artikuj etj.), Ju lutemi hyni në llogarinë tuaj dhe klikoni në kategorinë e Abonimeve ku mund të menaxhoni lehtë abonimet tuaja.

Por ju lutem rishqyrtojeni, pasi ne nuk mund t'ju kthejmë në listë sapo të vendosni të mos pranoni më mesazhet tona.

Q: Si mund ta përdor kuponin që kam pranuar?

Përdorimi i kuponave është i lehtë.

 1. Kur ju futni produktet tuaja në shportë porosinë tuaj ju mund të shihni vendin e kuponit tuaj në hapin e parë të blerjes tuaj.
 2. Futni kodin e kuponit në fushën e treguar dhe klikoni butonin e gjelbër "Aktivizo kuponin".
 3. Zbritja apo ferta do të aplikohet automatikisht në anën e djathtë te informacionet mbi çmimin.

Materialet dhe shualli funksional

Q: Cilat materiale janë përdorur për këpucët Walkmaxx?

Varet nga modeli, por Walkmaxx përdor lëkurë, gomë, tekstil, lëkure ECO dhe materiale të tjera. Për çdo model që ju intereson ju mund të gjeni specifikimet nën "Info teknike"

Q: Si ndërtohet shualli i lakuar dhe çfarë materialesh janë përdorur?

Shualli i harkuar i Walkmaxx është bërë nga shtresa të ndryshme, secila prej tyre ka qëllim specifik që i jep funksionalitet këpucëve Walkmaxx. Materialet e përdorura janë lloje të ndryshme të gomës dhe materialeve të tjera.

Porositë dhe madhësitë

Q: A mund ta ndryshoj ose anuloj porosinë time?

Nëse dëshironi të ndryshoni ose anuloni porositë tuaja, ju lutemi na dërgoni një email dhe ne do të ndryshojmë porosinë për ju ose do ta anulojmë. Ju lutem vini re se nëse produkti tashmë është nisur nga depoja, ne nuk jemi në gjendje ta ndryshojmë porosinë; vetëm për ta anulojmë atë.

Q: Cili është statusi i porosisë sime?

Ne kemi knaqësinë që t'ju ndihmojmë për të gjetur statusin e porosisë tuaj. Mënyra më e shpejtë është të na telefononi në 038 244 644 91 ose të na shkruani një email dhe ne do t'ju ndihmojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Q: Nuk ka sasi të produktit që kam kërkuar, çfarë të bëj tani?

Për fat të keq kemi vetëm sasi të caktuar të produkteve të caktuara dhe në këto raste nuk mund ta sjellim produktin tek ju. Sidoqoftë ne jemi me të vërtetë të lumtur t'ju ndihmojmë të gjeni zëvendësimin për produktin që ju keni kërkuar.

Natyrisht, kjo nuk vlen nëse ne sjellim më shumë sasi të produktit që ju dëshironi të porositni.

Ju do të informoheni rreth çdo ndryshimi të statusit të porosisë tuaj përmes email ose telefonit.

Q: Si mund të di cilën madhësi duhet të zgjedh?

Tabelën e madhësive të Walkmaxx mund ta gjeni në fund të faqes. Gjithashtu, tabela e madhësisë mund të gjendet tek Informatat Teknike në çdo faqe të produkteve.

Shpërndarja e produkteve

Q: Sa kushton transporti i porosive?

Çmimi i dorëzimit të porosisë llogaritet në bazë të peshës totale të pakos. Shuma e saktë do të ju komunikohet përmes telefonit gjatë konfirmimit të porosisë.

Q: Për sa kohë do ta pranoj porosinë time?

Zakonisht, porosia dërgohet tek ju brenda 1-3 ditëve. Nëse nuk pranoni asnjë konfirmim nga ana jonë pas 3 ditësh, ne ju lutemi që të na shkruani në e-mail ose na telefononi në 038 244 644 91 dhe do të ju informojmë më saktësisht për vendodhjen e porosisë tuaj.

Q: A mund ta zgjedh se kur dua të pranoj porosinë time?

Ju mund të zgjidhni kur dëshironi ta pranoni porosinë tuaj në kutinë e komenteve dhe ne do të bëjmë çmos për të respektuar dëshirat tuaja.

Q: A do të duhet të pranoj personalisht porosinë time?

Porosinë tuaj mund ta pranoni ju, ose personin që ju keni autorizuar për t'a pranuar porosinë dhe nënshkruaj për ju. Pagesa bëhet nga personi që pranon produktin.

Q: Çka nëse e ndryshoj mendjen para pranimit të produktit?

Ju lutemi të na informoni nëse keni ndryshuar mendjen sa më parë që të jetë e mundur. Pastaj ne mund ta anulojmë porosinë me lehtësi pa ndonjë kosto shtesë për ju.

Q: A bëni transport jashtë vendit?

Ne nuk dorëzojmë drejtpërdrejt jashtë vendit, por në rast se ju interesoheni ne ju lutemi të na kontaktoni me email dhe ne do të trajtojmë rastin tuaj.

Informata mbi pagesën

Q: Çfarë formash të pagesave pranoni?

Për momentin ne pranojmë këto forma të pagesave:

 • Para të gatshme pas dorëzimit të porosisë
 • Pagesa me këste (llojet e kësteve janë të cekura për çdo produkt veçanërisht)
 • Pagesa me kartela bankare në derë të shtëpisë tuaj.

Q: A pranoni kartela të bankave jashtë vendit?

Ne pranojmë pagesa me kartela bankare në derë të shtëpisë tuaj.

Pagesat online me kartela bankare ende nuk janë të mundura, por ofrojmë edhe mundësi tjera pagesash (para pas dorëzimit apo me këste)...

Q: Si funksionon pagesa pas dorëzimit?

Pagesa pas dorëzimit të porosisë është mënyra më e sigurt dhe më e lehtë e pagesës. Ju vetëm rezervoni shumën totale të porosisë në para të gatshme të cilat ua ka konfirmuar agjenti përmes telefonit, dhe i jepni postierit pas pranimit të produktit.

Q: A është i sigurtë përdorimi i kartelave bankare në webfaqen tuaj?

Për momentin nuk ofrojmë pagesa me kartelë bankare përmes webfaqes.

Më shumë rreth sigurisë ju mund të lexoni duke klikuar këtu.

Reklamacionet, garancionet dhe kthimet

Q: Produkti im është dëmtuar, si të veproj tash?

Në rast të dëmtimit të produktit duhet të lajmëroni apo paraqitni rastin në dyqanin ku është bërë blerja apo të shkruani në faqen tone zyrtare. Ndrrimi i numrit është i lejuar brenda 3 ditëve, kurse dëmtimet e tjera janë përgjegjësi e juaja, përvec rasteve nëse ka defekte fabrikore.

Q: Sa ka garancion produkti?

Këpucët e Walkmaxx nuk kanë garancion, përvec përjashtimeve të gabimeve të mundshme fabrikore të cilat duhet të vlerësohen nga ekipi ynë.

Q: Sa gjatë duhet të pres për të marrë rimbursim nëse e kthej produktin?

Brendi Walkmaxx nuk bënë rimbursime.

Q: Cilat janë tarifat postare për kthiminin e një produkti?

Kontaktoni agjentët tone dhe do t’ju njoftojnë për tarifat postare të cilat janë të llogaritura në bazë të peshës së produktit.

Teknologjia

Q: Çka janë "cookies"? A duhet ti lejoj ato në shfletuesin tim?

Një "cookie" është një sasi e vogël e të dhënave që dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe interneti dhe ruhet në hard diskun e kompjuterit tuaj. Nëse preferencat e shfletuesit tuaj e lejojnë atë (shumica e shfletuesve janë të instaluar me "cookies" të aktivizuara), çdo faqe interneti mund të dërgojë cookie-t e saj në shfletuesin tënd. Për të mbrojtur privatësinë tuaj, "cookies" nuk ruajnë të dhënat personale, por përdorin identifikues unik anonim. Çdo web faqe mund të ketë qasje vetëm në "cookies" që ajo faqe ka dërguar në hard drive tuaj, dhe jo "cookies" të dërguara nga faqet e tjera të internetit.

Nëse ju i jepni të tjerëve kompjuterin tuaj për përdorim dhe ju nuk dëshironi ata të kenë qasje në informatat mbi llogarinë tuaj, sigurohuni që jeni ç'kyçur nga webfaqja para se të dilni nga kompjuteri juaj. Ju mund të ç'kyçeni duke klikuar në butonin "Ç'kyçu" në krye të faqes.

Për më shumë informata rreth përdorimit të "cookies", lexoni Politikat e Ruajtjes së Fshehtësisë.

Q: Kur dua të bëj një porosi, më shfaqet një mesazh që deklaron se ka ndodhur një gabim. Çfarë shkoi keq dhe çfarë të bëj?

Ju lutemi sigurohuni që të keni futur të gjitha të dhënat e nevojshme për të bërë porosinë. Të dhënat që mungojnë do të rrethekohen me rreth të kuq.

Nëse gjithçka është në rregull dhe ju ende nuk mund ta bëni porosinë tuaj, ne ju kërkojmë të mbyllni faqen dhe provoni përsëri duke hapur dritare të re të shfletuesit. Nëse ende nuk funksionon, ju lutem na dërgoni email dhe ne do ta zgjedhim problemin për ju.

Informatat tuaja

Q: E kam ndërruar e-mail adresën, si mund të përditësoj të dhënat e mia?

Ju jeni të mirëpritur ta ndërroni e-mail adresën tuaj çdo kohë duke klikuar në kategorinë e Abonimeve.

Q: Si mund ta ndërroj fjalëkalimin e llogarisë time?

Ju mund ta ndërroni fjalëkalimin tuaj pasi të kyçeni në llogarinë tuaj dhe klikoni në kategorinë "Informata mbi llogarinë".

Q: Si mund ta mbyll llogarinë, nëse nuk dua ta përdor më?

Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj dhe të gjitha informacionet tjera në të, ju lutem na shkruani e-mail në info@walkmaxx-ks.com dhe ne do ta fshijmë atë për ju. Por keni kujdes sepse të gjitha informacionet e fshira nuk mund të kthehen pasi të fshihen nga sistemi.