Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Tabela e numrave të këmbës

Tabela e numrave Walkmaxx

"Ndjehet sikur" është masë matëse me qëllim krahasimi të numrave të modeleve specifike me mesataren e numrave të këpucëve me kategorinë e këpucëve të vecanta (atletet leisure, sandalet etj.) (shembull: Nëse vishni zakonisht sandalet me numër 38 dhe mendoni të bleni këpucë që “ndjehen sikur” 37,8, ato do të jenë më të vogla se mesatarja e këpucëve të zakonshme me numër 38. Në anën tjetër, nëse bleni këpucë që “ndjehen sikur” 38,3, ato do të jenë pak më të mëdha sesa këpucët e zakonshme me numër 38.

Muri

Gjatësia

Kujdes: në rast se përdorni opsionin e matjes së këmbëve, sigurohuni ta matni këmbën në mënyrë të drejtë!

Hapat:

  1. Vendoseni një letër në dysheme pas murit
  2. Me një laps, shenjëzoni fundin e thembrës dhe gishtin më të madh (me çorape veshur)
  3. Mateni gjatësinë me një vizore
  4. Krahasoni vlerat me tabelën e numrave

Dyqanet tona po punojnë me orar të plotë.

Ejani dhe provoni produktet tona.