Club5
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.
Photo
Video
ID: 110067970 SKU: 110067970

Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS Wellneo

Përshkrim I shkurtër

Njësia kryesore për Tonfikues EMS nga Wellneo® është burim i teknologjisë EMS për shtresat të cilat i vendosni në trup për të tonifikuar ose stimuluar muskujt. Në paketim përfshihet njësia bazë me kabllon mbushëse USB dhe një telekomandë. Lehtësisht mund të montohen në shtresat EMS.

Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS Wellneo
I disponueshëm me porosi. Koha e arritjes: 8-22 ditë pune
Telefono falas në: 0800 100 60
Më shumë

Njësia kryesore për Tonfikues EMS nga Wellneo® është burim i teknologjisë EMS për shtresat të cilat i vendosni në trup për të tonifikuar ose stimuluar muskujt. Në paketim përfshihet njësia bazë me kabllon mbushëse USB dhe një telekomandë. Lehtësisht mund të montohen në shtresat EMS.

Më shumë
Përshkrimi

Përmirësoni pamjen dhe formën e trupit

Bashkojuni miliona njerëzve në botë të cilët po shijojnë dobitë e teknologjisë së stimulimit të muskujve. Duke përdorur metodën EMS, bashkë me shtresat EMS, njësia kryesore do t'ju ndihmojë në tonifikimin dhe formësimin e trupit. Kjo pajisje e vogël por praktike, është e nevojshme për të gjithë ata që po kërkojnë ta përmirësojnë pamjen e trupit pa shumë mundim.

Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS

Tonifikoni muskujt me teknologjinë EMS

Njësia kryesore për Tonfikues EMS nga Wellneo® është burim i teknologjisë EMS për shtresat të cilat i vendosni në trup për të tonifikuar ose stimuluar muskujt. Lehtësisht mund të montohen në shtresat EMS apo mund ta kombinoni me Tonfikuesin EMS, në mënyrë që dy persona të mund të përdorin shtresa të ndryshme në të njejtën kohë.

Në paketim përfshihet:

  • Njësia kryesore me kabllo USB.
  • Telekomanda (me bateri CR 2032).
Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS

Sekreti i EMS

EMS ose Stimulimi Elektrik i Muskujve është një metodë jo-invazive dhe pa ilaçe për të forcuar dhe rehabilituar muskujt tuaj. Duke përdorur stimulimin me volt të ulët, targeton nervat motorikë për të shkaktuar një tkurrje të muskujve. Meqë tkurrja dhe relaksimi i muskujve ndikojnë në mënyrë efektive në trajtimin e disa problemeve, përdoret në spitale dhe klinika të ndryshme për të trajtuar muskujt e lënduar.

Së fundmi, EMS po përdoret edhe nga personat që ushtrojnë nga shtëpia, falë efektit revolucionar në formësimin e muskujve.

Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS

Si funksionon?

Njësia kryesore përbëhet nga: pajisja bazë, telekomanda dhe mbushësi USB. Me qëllim që t'i stimulojë muskujt, impulset dërgohen nga njësia kryesore te një seri e elektrodave të vendosura në shtresë. Ka 15 nivele intensiteti, duke ju lejuar ta personalizoni çdo sesion. Telekomanda e lehtëson operimin e pajisjes, veçanërisht kur i vendosni shtresat në zona më të vështira për t'u arritur (shpinë ose vithe).

Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS
Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS

Opsione të ndryshme, dobi të ndryshme

Njësia kryesore EMS ka dy opsione, secila zgjatë nga 25 minuta dhe ka dobitë e veta.

  1. Provoni opsionin EMS tonifikues për t'i ushtruar muskujt.
  2. Pastaj provoni opsionin EMS masazhues, kur keni nevojë për relaks dhe për ta hequr lodhjen apo ngurtësinë në muskuj.
Njësia kryesore për Tonifikues trupi EMS

Vlerësimet e Konsumatorëve (0 Vlerësime)

Ky produkt nuk ka ndonjë vlerësim...

Si e vlerësoni këtë produkt? *

1 1 Yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star