Benefitet e linjës FIT

Zgjedhje e përkryer për njerëzit që kërkojnë një mënyrë jetese aktive dhe duan të përjetojnë liri më të madhe të lëvizjes.

Modelet nga linja FIT janë të përshtatshme për të gjithë ata që:

  • Kërkojnë një mënyrë jetese më aktive dhe më të shëndetshme
  • Përjetojnë problemet e dhimbje të shpinës
  • Përjetojnë ndjesi të lodhur, të fryrë dhe djegie në këmbët e tyre
  • Kërkojnë këpucë që parandalojnë dhimbjet në nyje / shpinë, përmirësojnë lëvizjen dhe inkurajojnë aktivizimin e muskujve
  • Kërkojnë këpucë që sigurojnë ndjenjën e të ecurit zbathur
  • Vendosin mbi cilësinë dhe pamjen dhe preferojnë këpucë të përshtatshme për një gamë të gjerë përdorimi

Benefitet e këpucëve të linjës FIT:

  • Këpucët do t'ju japin mbështetje shtesë dhe do të rrisni besimin me çdo hap që merrni
  • Ndihmon në parandalimin / zbutjen e dhimbjeve duke zvogëluar presionin mbi pikat e zakonshme të presionit, gjë që ju mundëson të qëndroni aktivë për periudha më të gjata kohore
  • Aktivizon lëvizjet e duhura natyrale
  • Duke rishpërndarë presionin nga nyjet tek muskujt Walkmaxx me shuallin e rrumbullakët ndihmojnë në tonifikimin dhe formësimin e muskujve si kofshët, mollaqe dhe muskujt e barkut.

Zgjidhni midis modeleve të linjës Fit dhe gëzoni lirinë e lëvizjes: