Benefitet e shuallit të rrumbullakët të Walkmaxx

Në Walkmaxx® ne jemi të vetëdijshëm se sa rol të rëndësishëm luajnë këpucët në jetën tonë të përditshme. Ndërkohë që të duhurat automatikisht përmirësojnë disponimin tonë dhe rrisin besimin tonë të brendshëm, ato të pahijshme simbolizojnë dhimbjen, sikletin dhe madje mund të çojnë në deformime këmbësh.

Falë teknologjisë inovative ne me krenari ofrojmë produkte të dizajnuara në mënyrë unike, të bëra me materiale të cilësisë më të lartë. Duke i kushtuar vëmendje çdo detaji, ne kujdesemi shumë mirë që produktet Walkmaxx® ofrojnë të dyja, një zgjidhje të shëndetshme dhe të rehatshme që lehtëson probleme të shumta.

Dallimi i Walkmaxx

Mbajtja e mbathjeve të papërshtatshme në sipërfaqe të forta dhe të sheshta mund të vendosë një tendosje mbi këmbët që çon në dhimbje. Këpucët Walkmaxx me shuallin e rrumbullakët mund të ndihmojnë në reduktimin e presionit në këmbë.

Shikoni dallimin midis këpucëve të rregullta dhe Walkmaxx në figurën e mëposhtme:

  • Ngjyra e kuqe tregon presion e lartë
  • Ngjyra blu dhe e gjelbër tregon presion të zvogëluar në trupin tuaj

Meqë fushat me presion më të lartë të këmbëve janë të lidhura me probleme, të tilla si ulcerat, presioni i reduktuar i veshjes së këpucëve Walkmaxx është thelbësor për shëndetin e përgjithshëm të këmbës. Këpucët janë funksionale - ndryshe nga këpucët konvencionale, ato i bëjnë muskujt tuaj të ushtrojnë gjatë ecjes dhe përmirësojnë qarkullimin e gjakut.

Presioni i lartë

Këpucët e rrafshta të zakonshme

Presioni i ulët

Këpucët Walkmaxx me shuallin e rrumbullakët

Si funksionon shualli i rrumbullakët?

Shualli i rrumbullaket shpërndan në mënyrë të barabartë peshën e trupit tuaj dhe presionin mbi gjunjë, këmbë dhe pjesën e poshtme të shpinës, duke parandaluar dhimbjet dhe duke bërë të mundur ecjen dhe qëndrimin e duhur. Imiton lëvizjen e zbathur duke imituar lëvizjen e rrokullisjes natyrore të këmbës, duke inkurajuar një lëvizje më të shëndetshme dhe pengon deformimet.

Shualli i rrumbullakët ndihmon për të aktivizuar muskujt, për të lehtësuar tendosjen e nyjeve dhe për të përmirësuar ecjen. Duke shpërndarë në mënyrë të barabartë peshën e trupit, siguron ndjenjën e ecjes së zbathur dhe ndihmon në parandalimin e deformimeve dhe dhimbjeve në këmbë

  • 1 Zvogëlon dhimbjen e shpinës
  • 2 Tonifikon mujkujt
  • 3 Tonifikon mujkujt
  • 4 Redukton ndjenjen e kembeve te renda
  • 5 Redukton enjetjen e kembeve/li>
1 2 3 4 5